SC ASCENDO SRL, in parteneriat cu ASOCIATIA SMART PROJECTS, intentioneaza sa propuna spre finantare proiectul “START UP your business!” ID105112, in cadrul „Romania Start Up Plus”, aferent Programului Operational Capital Uman 2014-2020 (POCU 2014-2020), Axa prioritara 3 „Locuri de munca pentru toti”, Obiectivul specific 3.7. Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana.

Obiectivul general al proiectului consta in stimularea ocuparii pe cont propriu prin dezvoltarea competentelor in domeniul afacerilor si sustinerea initiativelor antreprenoriale, precum si promovarea culturii antreprenoriale la nivelul urban al regiunii Sud-Vest Oltenia, mai exact judetele: Valcea, Dolj, Olt, Gorj si Mehedinti.

Companiile din regiune vor avea posibiltatea de a fi implicate in proiectul propus spre finantare, daca primesc in practica (contra cost) persoane ale caror planuri de afaceri vor fi selectate in cadrul concursului de idei de afaceri  organizat in cadrul proiectului. Astfel, pentru a se preinscrie in proiect, companiile cu activitate in regiune sunt rugate sa completeze urmatorul chestionar:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSEOoFmS_l7Byy_n29SlqpvJK2ouOd_HkPNX4lFaT1NZmkFg/viewform

 

Investeşte în OAMENI


Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro.