SC ASCENDO SRL, in parteneriat cu ASOCIATIA SMART PROJECTS, intentioneaza sa propuna spre finantare proiectul “START UP your business!” ID105112, in cadrul „Romania Start Up Plus”, aferent Programului Operational Capital Uman 2014-2020 (POCU 2014-2020), Axa prioritara 3 „Locuri de munca pentru toti”, Obiectivul specific 3.7. Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana. 
Obiectivul general al proiectului consta in stimularea ocuparii pe cont propriu prin dezvoltarea competentelor in domeniul afacerilor si sustinerea initiativelor antreprenoriale, precum si promovarea culturii antreprenoriale la nivelul urban al regiunii Sud-Vest Oltenia, mai exact judetele: Valcea, Dolj, Olt, Gorj si Mehedinti. 
In cadrul concursului de idei de afaceri care va fi organizat in cadrului proiectului, se vor selecta cel putin 34 de planuri de afaceri care vor obtine o finantare nerambursabila de maxim 40.000 de euro. 
Somerii, persoanele inactive, antreprenorii, precum si persoanele care au un loc de munca, si vor sa infiinteze o afacere, pot completa acest formular pentru a se preinscrie in proiectul care este propus spre finantare. 
 
 
COMPLETEAZA CHESTIONAR
 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfBAKaYTljMqAVs6MReEwVHAgrV4qjTUnQWmcila92IaWpFQ/viewform

Investeşte în OAMENI


Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro.