"Be SMART! Vino la START!"
 
Formenerg SA, in parteneriat cu Asociatia Smart Projects si Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, intentioneaza sa propuna spre finantare proiectul “Be SMART, START!”, ID 105207, in cadrul „Romania Start Up Plus”, aferent Programului Operational Capital Uman 2014-2020 (POCU 2014-2020), Axa prioritara 3 „Locuri de munca pentru toti”, Obiectivul specific 3.7. Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana.
Obiectivul general al proiectului consta in stimularea ocuparii pe cont propriu prin dezvoltarea competentelor in domeniul afacerilor si sustinerea initiativelor antreprenoriale, precum si promovarea culturii antreprenoriale la nivelul urban al regiunii Sud-Muntenia, mai exact judetele: Arges, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Calarasi si Ialomita.
Companiile din regiune vor avea posibiltatea de a fi implicate in proiectul propus spre finantare, daca primesc in practica (contra cost) persoane ale caror planuri de afaceri vor fi selectate in cadrul concursului de idei de afaceri organizat in cadrul proiectului. Pentru a se preinscrie in proiect, societatile comericale sunt rugate sa completeze urmatorul chestionar.
 
COMPLETEAZA CHESTIONAR
 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdG_77P7_rd5lu_5cyk5_Dlb16M4Jwy-QFzGClv-G3BFNzInQ/viewform

 

Pentru mai multe informatii despre proiectul "Be SMART! Vino la START!", va invitam sa consultati www.formenerg.ro si www.aoaarges.ro.

Investeşte în OAMENI


Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro.