Asociatia Smart Projects invita absolventii din judetul Dambovita aflati in cautarea unui loc de munca la o bursa a locurilor de munca, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita in data de 20.10.2016, incepand cu ora 10:00, la sediul Clubului Studentilor din Targoviste.

 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita, in parteneriat cu Consiliul Judetean Dambovita si Universitatea Valahia, organizeaza joi 20 octombrie 2016,  Bursa  Locurilor de Munca  pentru Absolventi, la Targoviste

 

Actiunea se incadreaza in seria de evenimente organizate la nivel national de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

 

In judetul Dambovita, Bursa locurilor de Munca pentru Absolventi va avea loc la Targoviste, incepand cu ora 10.00 in incinta Clubului Studentilor.

 

Obiectivele acestei actiuni sunt de a realiza un contact cu un numar cat mai mare de angajatori, de a intretine un dialog intre actorii principali de pe piata muncii si de a creste gradul de  ocuparea a fortei de munca.

 

Pana in prezent au  confirmat participarea 34 de agenti economici, cu o  oferta de 221 de locuri de munca, care se adreseaza persoanelor cu studii superioare, cu studii medii cat si celor fara calificare.

 

Dintre acestea mentionam:

 

·       ingineri mecanici

·       ingineri electromecanici

·       ingineri industria alimentara

·       specialisti marketing

·       consilieri vanzari

·       agenti vanzari

·       economisti

·       asistenti manager

·       agenti vanzari

·       lucratori comerciali

·       mecanici auto

·       rectificatori

·       operatori comanda numerica

·       galvanizatori

·       bucatari

·       ospatari

·       ambalatori manuali

·       sudori

·       electricieni

·       muncitori necalificati.

 

Persoanele interesate sa lucreze in strainatate, se pot adresa consilierului Eures, care prezinta oferta din Uniunea Europena cu 1327 locuri de munca vacante.

 

Asociatia Smart Projects a derulat, in perioada 30.03.2015-31.12.2015, impreuna cu SC Ascendo SRL, proiectul „FPC - Format, Promovat, Calificat!”, nr. Contract POSDRU/182/2.3/S/151319. Proiectul a fost cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”, Axa Prioritara 2, Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii; 5. Domeniul major de interventie. 2.3 Acces si participare la FPC. Valoarea totala eligibila a proiectului a fost 2.304.140,00 de lei, din care asistenta financiara nerambursabila, 2.258.057,20 de lei.

 

Obiectivul general al proiectului „FPC - Format, Promovat, Calificat!” a fost reprezentat de imbunatatirea accesului angajatilor din fostele zone industrializate din regiunile Sud Muntenia si Sud-Vest Oltenia in vederea dobandirii de noi competente sau dezvoltarea competentelor profesionale deja dobandite, in vederea obtinerii de catre acestia, a unei calificari/recalificari, prin participare la programe de formare profesionala continua.

 

 

Pentru mai multe informatii despre proiectul „FPC - Format, Promovat, Calificat!”, va invitam sa consultati www.smartprojects.org si www.format-promovat-calificat.ro.

Investeşte în OAMENI


Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro.